Jag förstår verkligen inte

Hur man kan vara så hatiskt mot ett djur! Och det går i generation efter generation. Man skulle ju kunna tro att vi människor skulle ha mer kunskap om djur och även varg nu för tiden, men det verkar som om det inte går att tänka förnuftigt för vissa när dom tänker på varg.

Nu har dessutom jakten på lo inletts och det har skjutits SJU stycken bara idag! Under parningstid! Vad helvete är det som pågår i det här landet nu för tiden?!

Jag kan förstå om man dödar för sin överlevnad skull, för att få mat, men idag behövs ju tyvärr inte det, eftersom vi har dessa vidriga köttfabriker. (Därför äter jag inte kött sen ca 14 år tillbaka). Och nog är det bättre att leva fritt i skogen och sen få en välriktad kula i sig och dö på en gång. MEN då ska man inte skjuta dom starkaste älgarna och man måste väl veta att man inte skjuter en hona med kalv t.ex.

Men hur som helst,  att skjuta djur för NÖJES skull, det har jag ingen som helst förståelse för!

Dessutom lägga upp bilder när man håller i svansen på djuren och står och ler och tycker att man är duktig, macho, eller vad man nu tycker om sig själv i det läget….

Vi människor är verkligen hemska, ego och girighet styr oss och därför ser vår värld ut som den gör. Djur och natur hade haft det mycket bättre utan oss.

Lämna en kommentar